ظروف لبه طلایی

آقای رضوانی
تعداد بازدید: 252
تاریخ : ۱۴۰۳/۰۳/۱۸

به نام خداوند جان و خرد


مجموعه ی بازرگانی رضوانی سعی بر آن دارد


که  به تعدادی از سوالاتی که برای همراهان و


مشتریان مجموعه بازرگانی و عموم افراد در


راستای خرید ظروف بوجود بیاید، پاسخ دهد.


یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما هم


پیش بیاید این است که:


اینکه میگن ظروف لبه طلایی بعد گذشت


مدتی بخش طلایی اش را از دست می دهد تا


چه اندازه صحت دارد؟


 آقای رضوانی، مدیر مجموعه بازرگانی


رضوانی در این خصوص می فرماید:


طلا یک عنصر زینتی و گران قیمت می باشد و


کاربردهای زیادی در صنعت دارد . یکی از


موارد کاربرد طلا ،در صنعت ظروف می باشد ،


که برای افزایش زیبایی طرح های ظروف


استفاده می شود . در ایران ،بیشتر از دو مدل


طلای هلندی و ایتالیایی برای ظروف استفاده


می شود . بیشتر هم از طلای ۱۰ درصد و ۱۲


درصد استفاده میکنند . درصد طلای بکار برده


شده هرچه بیشتر باشد ، کیفیت بالاتر میرود و


طرح روی ظروف هم براق تر میشود و صد


البته مقاوم‌تر هم میشود . نوع پخت طلا هم


در کوره هم در مقاومت طلا در برابر پاک شدن


تاثیر گذار است . این دو مورد وظیفه تولید


کننده و فروشنده است که از چه جنسی


استفاده میکند که مصرف کننده باید توجه کند


از چه کسی این جنس را تهیه میکند و مورد


سوم که برعهده مصرف کننده محترم


است ،اینست که در شستشوی ظروف طلا دار


باید دقت کند که اسکاچ نکشد و در ماشین


ظرفشویی نگذارد . اگر این موارد به بهترین


نحو رعایت شود عمر طلای مصرف شده در


ظروف افزایش می یابد .


مدیر مجموعه بازرگانی رضوانی: جناب آقای


رضوانی

 

test

اولین نظر را شما بنویسید

ثبت نظر

پیشنهاد سردبیر در گروه

سبد خرید شما

مشاهده صورت حساب