به نام خداوند جان و خرد
قُل قُل گرم سماور در اتاق
میبرد من را به عصر کوزهها
میبرد تا لحظهی افطارها
میبرد من را به ماه روزهها . . .
در ماه مبارک رمضان، این ماه پربرکت الهی، برخی از غذاها از جمله سالادالویه و آبگوشت و فرنی مهمان اصلی سفره های ایرانی میباشد. این غذاها با عطر و طعم عالی و خوشمزه احساس گرما و انرژی را در ایام ماه مبارک رمضان به ما منتقل می کنند.
آبگوشت یک غذای سنتی ایرانی است که از گوشت گاو یا گوسفند و حبوبات تهیه می شود.
در دیزی سنگی:  گوشت، نخود، لوبیاسفید، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه ها به همراه آب در قابلمه پخته می شود.
طولانی تر شدن مدت زمان پخت آبگوشت باعث میشود طعم آن بهتر و خوشمزه تر شود.
طرز تهیه آبگوشت: از شب قبل حبوبات مدنظر از جمله نخود و لوبیا را خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا کاملا نفخ آن گرفته شود.
پخت گوشت و دنبه:
در مرحله ی بعد؛ گوشت و دنبه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت قرار دهید تا آب مرحله ی جوشیدن برسد.
آبکش کردن گوشت: بعد از به جوش آمدن آب و بالا آمدن کف های قهوه ای رنگ روی گوشت، گوشت ها را آبکش کنید.
تفت دادن مواد: گوشت، پیاز، حبوبات، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را با هم تفت دهید.
افزودن مواد دیگر: سیب زمینی، سیر، رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی، دنبه و چوب دارچین را به مواد اضافه کنیم. و سپس چند ساعت زمان می دهیم تا آبگوشت جا بیفتد و به مرحله ی پخت نهایی برسد.
سرو کردن: آبگوشت را همراه با نان سنگک و سبزی و لیمو ترش و پیاز سرو کنید.
سالاد الویه: یکی از سالاد های محبوب و معروف در سراسر جهان است. اصالت این سالاد به سالاد روسی متعلق می باشد و در مجالس و جشن های مختلف موجب زینت و زیبایی سفره ها می شود.
چاشنی اصلی سالاد الویه، سس مایونز است اما در نسخه های رژیمی میتوان ماست را جایگزین سس مایونز کرد.
تهیه سالاد الویه به دو شیوه صورت می گیرد:
شیوه اروپایی: مواد نگینی خرد می شود و به جای استفاده از مرغ، کالباس جایگزین آن می شود.
شیوه ایرانی: مواد رنده شده و اکثرا به همراه نان باگت یا سایر نان ها سرو می شود.
نکته مهم: برای جلوگیری از شل شدن سالاد الویه، سیب زمینی را با پوست بپزید.
بعد از تهیه، سالاد الویه را در یخچال قرار دهید تا استراحت کرده و جابیفتد.
در هنگام پخت غذا عشق به غذا موجب خوشمزه تر شدن عطر و طعم آن می شود چه بسا در اطرافیانمان ملاحظه کردیم که افرادی که با عشق آشپزی میکنند، غذا لذیذ تر خواهد شد.
اما یک مسئله ی دیگر که بسیار دارای اهمیت می باشد، این است که غذا در چه ظرفی سرو شود. هرچقدر که غذای شما خوش آب و رنگ باشد هنگامی که در ظرف های زیباتری سرو شود، بیشتر مورد توجه واقع می شود.
برای همین امر، مجموعه بازرگانی رضوانی ظرف های جذابی به مناسبت ماه مبارک رمضان خدمت مشتریان و همراهان همیشگی خود ارائه داده است.
از جمله این ظرف ها می توان به دیس های مجموعه بازرگانی رضوانی اشاره کرد:
دیس سرو الویه برای سرو غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید در دیس سرو الویه، کوبیده ی آبگوشت، خورشت ها، الویه و سایر غذاها را سرو کنید.
با تلاش و محبت در پخت و سرو این غذاها، لذت ماه مبارک رمضان را دوچندان کنید.
پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به شما تبریک عرض میکنیم.
مدیریت مجموعه بازرگانی رضوانی: آقای رضوانی
اولین نظر را شما بنویسید