دانستنی های ارکوپال

آقای رضوانی
تعداد بازدید: 238
تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۰

 به نام خداوند  جان و خرد

    در این مقاله  نهایت تلاش خود را به سرانجام رساندیم تا آگاهی شما همراهان ِ مجموعه بازرگانی را در زمینه ی ظروف آرکوپال به سطح بالاتری برسانیم  . 

امیدواریم  که مطالب ذکر شده برای شما مفید واقع شود. 

   اوپال اولین بار  در ونیز ساخته شدند. بعدها و در قرن نوزدهم، شرکتی فرانسوی به نام آرک، ظروف اوپال را با روش گریز از مرکز به تولید انبوه رساند. از همین رو در ایران نام تجاری محصول این شرکت «آرکوپال» به این نوع از ظروف گفته می‌شود. 

  به شیشه اوپال در ایران آرکوپال میگوییم که یک لغت فرانسوی است :ماده‌ای است بین چینی و شیشه که از آن ظروفی مانند کاسه و پشقاب می‌سازند. 

  در برخی از انواع شیشه اپال، به دام افتادن حباب‌های ریز گازی در شیشه باعث کدر شدن می‌شود. این دسته از شیشه‌های اوپال، «اپال حباب‌دار» نامیده می‌شوند.  

ظروف اوپال معمولا نشکن بوده، در برابر حرارت مقاوم است، از چینی سبک‌تر و به مراتب نازک‌تر است. ظروف اوپال بر خلاف ظروف چینی در میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده نمی‌شوند.این ظروف از نظر بهداشتی سالم بوده و برای سلامتی انسان مضر نیستند.  

در هنگام خرید سعی کنید ظروفی را خریداری کنید که دارای گارانتی بوده و از برند معتبری برخوردار باشد و از خرید ظروفی که برند معتبری ندارند خودداری کنید زیرا پس از مدت کوتاهی بخاطر آسیبهایی که به آن وارد میشود باعث میگردد تا از بین برود و شما را وادار به هزینه های اضافی جهت خرید دوباره میکند .  

پس بهتر است سرویسی با کیفیت بالا را انتخاب کتید تا ار هزینه های اضاقی جلوگیری نمایید .  

اگر ظروفتان لب پر شد به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید زیرا عامل ایجاد باکتری میباشند و امکان دارد دستتان را هم زخمی کند . 

  اگر قصد خرید سرویس ارکوپال را دارید پس توصیه میکنم ظرفی را انتخاب کنید که : 

  زیبا و سبک باشد  

سایزظروف رامتناسب با کابینت و ماشین ظرفشوییتان انتخاب کنید تا  در هنگام غذاخوردن احساس خوبی یه شما بدهد

  از مواد عالی تبدیل شده باشد و دارای مقاومت بالایی باشد 

  تمامی متعلقات لازم را به همراه داشته باشد  

در هنگام جابجایی راحت تر از بقیه ظروف باشد  

شستشوی آسانی داشته باشد  

دارای قیمتی مناسب باشد  

 

ظروف آرکوپال بسته به نیاز مشتری تولید میشود که این ظروف از مواد اولیه ظرفهای شیشه ای همراه با موادی که بیشتر گفته شد در دمای 1500 الی 1600 درجه سانتی گراد ساخته میشوند و شباهت زیادی به ظروف شیشه ایی دارند و تنها در طرح قالب ریزی با هم تفاوت دارند ومواد ظروف آرکوپال را حرارت زیادی میدهند تا به نقطه ذوب برسند .  

مجموعه بازرگانی رضوانی  این اطمینان را به شما میدهد که با کیفیت ترین محصول را به شما ارائه دهد و افتخار این را دارد که سهم کوچکی در زیبایی آشپزخانه و سفره های رنگینتان داشته باشد .

test

اولین نظر را شما بنویسید

ثبت نظر

پیشنهاد سردبیر در گروه

سبد خرید شما

مشاهده صورت حساب