به نام خداوند جان و خرد
مدتی است که مجموعه بازرگانی رضوانی
تصمیم گرفته در جهت تسهیل در امور خرید
لوازم خانگی و #ظروف #اوپال،  به بخشی از
سوالات عموم افراد پاسخ دهد.
یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما هم
ایجاد شود این است که:
چرا #ظروف #اوپال خیلی سریع لب پر می
شوند؟
 جناب آقای رضوانی، مدیریت
مجموعه بازرگانی رضوانی در جواب این می
فرمایند:
با سلام و عرض ادب
در خصوص اینکه چرا ظروف  #اوپال خیلی
سریع لب پر می شوند، میتوان گفت بستگی به
جنس و سازنده ی آن ( کارخانه ی سازنده ی
#ظروف) دارد.
در قسمت سوال قبلی عرض کردم که #آرکوپال
کورل حتی اگر از دست شما به زمین بیفتد
نمی شکند و لب پر هم نمی شود.
برای مثال لومینارک فرانسه لب پر نمی شود
ولی سایر #آرکوپال ها شکسته شدن و لب پر
شدنشان نسبت به دو برند نام برده شده بیشتر
است.
پس میتوان گفت بستگی به فرمول ساخت
کارخانه ی سازنده ی این #اوپال ها دارد.
مثلا مقدار درصد مواد اولیه ای که برای
ساخت #ظروف استفاده می کنند در   لب پر
شدن یا شکسته نشدن #ظرف تاثیر زیادی دارد.
بعضی کارخانه ها به لب پر نشدن و شکسته
نشدن اهمیت می دهند ولی برخی کارخانه
های دیگر به زیبایی و #تنوع در #طرح و رنگ  
اهمیت می دهند.
#اوپال  های #ایرانی متاسفانه میزان لب پر شدن
شان زیاد است و علت دقیق آن را نمیدانم ولی
خب مقداری همت کار آفرینان و کارخانه دار
های #ایرانی را می طلبد که در فرمولی که برای
مواد اولیه استفاده می کنند درصد یکسری
مواد باید بیشتر باشد  و یکسری باید کمتر
باشد و یک بالانسی باید در مواد اولیه در تهیه  
#ظروف برقرار شود تا میزان لب پر شدن و
شکسته شدن #ظروف کمتر شود. که طبق گفته
ی ما همت کارخانه دار های عزیز  ایرانی را می
طلبد که به این امر مهم بپردازند.
از نظر بنده دلیل لب پر شدن #ظروف #اوپال
همان مواد اولیه و درصد همان فرمول بیان
شده است.
امیدوارم که مطالب فوق برای شما مفید واقع
شود.
مدیریت مجموعه بازرگانی رضوانی: جناب
آقای رضوانی
اولین نظر را شما بنویسید