علت لب پر شدن ظروف اوپال

آقای رضوانی
تعداد بازدید: 191
تاریخ : ۱۴۰۳/۰۵/۱۸

به نام خداوند جان و خرد


مدتی است که مجموعه بازرگانی رضوانی


تصمیم گرفته در جهت تسهیل در امور خرید


لوازم خانگی و #ظروف #اوپال،  به بخشی از


سوالات عموم افراد پاسخ دهد.


یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما هم


ایجاد شود این است که:


چرا #ظروف #اوپال خیلی سریع لب پر می


شوند؟


 جناب آقای رضوانی، مدیریت


مجموعه بازرگانی رضوانی در جواب این می


فرمایند:


با سلام و عرض ادب


در خصوص اینکه چرا ظروف  #اوپال خیلی


سریع لب پر می شوند، میتوان گفت بستگی به


جنس و سازنده ی آن ( کارخانه ی سازنده ی


#ظروف) دارد.


در قسمت سوال قبلی عرض کردم که #آرکوپال


کورل حتی اگر از دست شما به زمین بیفتد


نمی شکند و لب پر هم نمی شود.


برای مثال لومینارک فرانسه لب پر نمی شود


ولی سایر #آرکوپال ها شکسته شدن و لب پر


شدنشان نسبت به دو برند نام برده شده بیشتر


است.


پس میتوان گفت بستگی به فرمول ساخت


کارخانه ی سازنده ی این #اوپال ها دارد.


مثلا مقدار درصد مواد اولیه ای که برای


ساخت #ظروف استفاده می کنند در   لب پر


شدن یا شکسته نشدن #ظرف تاثیر زیادی دارد.


بعضی کارخانه ها به لب پر نشدن و شکسته


نشدن اهمیت می دهند ولی برخی کارخانه


های دیگر به زیبایی و #تنوع در #طرح و رنگ  


اهمیت می دهند.


#اوپال  های #ایرانی متاسفانه میزان لب پر شدن


شان زیاد است و علت دقیق آن را نمیدانم ولی


خب مقداری همت کار آفرینان و کارخانه دار


های #ایرانی را می طلبد که در فرمولی که برای


مواد اولیه استفاده می کنند درصد یکسری


مواد باید بیشتر باشد  و یکسری باید کمتر


باشد و یک بالانسی باید در مواد اولیه در تهیه  


#ظروف برقرار شود تا میزان لب پر شدن و


شکسته شدن #ظروف کمتر شود. که طبق گفته


ی ما همت کارخانه دار های عزیز  ایرانی را می


طلبد که به این امر مهم بپردازند.


از نظر بنده دلیل لب پر شدن #ظروف #اوپال


همان مواد اولیه و درصد همان فرمول بیان


شده است.


امیدوارم که مطالب فوق برای شما مفید واقع


شود.


مدیریت مجموعه بازرگانی رضوانی: جناب


آقای رضوانی

test

اولین نظر را شما بنویسید

ثبت نظر

پیشنهاد سردبیر در گروه

سبد خرید شما

مشاهده صورت حساب